10 game java terbaik

Label: , ,

Berikut adalah daftar game ponsel terbaik dan terfavorit. Silakan pilih dah download.

1. Age of empires














Game ini sudah sangat populer bagi pengguna ponsel bersistem java. Anda harus mengatur strategi untuk mempertahankan wilayah. Game ini ada 2 tingkatan level, yaitu rekruit dan veteran.

2. Abracadaball




Game ini mirip seperti Zuma. Bila zuma mengusung tema budaya mesir kuno, abracadaball mengusung tema sihir di jaman modern. Game ini pun tidak bersifat monoton dibanding pendahulunya zuma, anda dapat merasakanya sendiri. Dari rintangan yang bermacam-macam, hingga special yang dapat dikeluarkan masing-masing karakter. Anda tidak akan rugi mendownloadnya.
Abracadaball 320x240 Mobile Game for Free Download
Escape to a colorful fantasy world in this enchanting aim-and-shoot puzzle game! Put your wand skills to the test as you blast magic balls to make sets of 3 or more of the same color and pop chains of balls before they reach the vortex, or you're doomed! Prove your wizardry talent in a quest to save the magic school! Cast powerful elemental spells and take advantage of plentiful power-ups to overcome the numerous levels, challenges and enemies.

Supported phones:
Sony Ericsson K770i Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro Deals Sony Ericsson Vivaz Mobile Phone Samsung S8000 Jet vs Sony Ericsson W995 Nokia Mobile Phones & Sony Ericsson Mobile Phones Sony Ericsson XPERIA X8 Motorola Sony Ericsson Xperia X10 Samsung D900 and Samsung E900 Nokia E50, E51, E60, E61, E61i, E62, E65, E90, N71, N72, N73, N75, N76, N77, N80, N81, N81_8gb, N82, N90, N91, N92, N93, N93i, N95, N95_8gb.

Download here:

3. Galaxy on fire










download


Perang antar galaxy terjadi dalam game java ini. Grafis 3D game ini cukup halus untuk ukuran ponsel. Game ini pun tidak ada batas tamat alias survival.

4. Sims city societies










download


Dalam game ini anda berperan sebagai walikota yang harus membangun kota. Dalam membangun kota banyak rintangan yang harus anda hadapi, misal monster raksasa, angin topan yang akan menghancurkan kota. Game ini diperuntukan untuk ponsel java.

5. Guitar rock tour









GRT_SE_128x160.jar
GRT_SE_176x220.jar
GRT_nok_176x208.jar
GRT_nok_208x208.jar
GRT_nok_SE_128x128.jar
GRT_nok_SE_240x320.jar


Setelah sukses dengan guitar hero, akhirnya versi mobile untuk game ini muncul dengan judul Guitar Rock Tour. Cara bermainya pun sama.

6. NFS undercover 3D









download


Game bergenre racing ini cukup digemari pengguna ponsel java di indonesia. Yang lebih menarik lagi, game ini menggunakan grafik 3D yang cukup halus. Silakan download.

7. Tower blox








» S40v3/208x208 [283.8KB]
» S40v3/240x320 [426.9KB]
» S60v2/176x208 [403.6KB]
» S60v2/176x208 [405.3KB]
» S60v2/176x208 [455.9KB]
» S60v3/240x320 [434.3KB]
» S60v3/240x320 [491.3KB]
» S60v3/320x240 [493.6KB]
» SE/128x128 [190.6KB]
» SE/128x160 [177.0KB]
» SE/176x220 [301.3KB]
» SE/240x320 [305.1KB]
» SE/240x320 [420.2KB]
» SE/240x320 [429.3KB]
Membuat kota yang banyak populasinya adalah tugas anda dengan menyusun balok-balok sampai tinggi hingga atap. Bila anda bermain dengan cukup baik anda akan mendapat atap terbuat dari emas, dimana atap ini berfungsi untuk menambah populasi tower anda. Game ini berplatform java. Jika suka silahkan download midp 2.0.

8. Real footbal 2010









2007 Real Football 3D 1011kb


Bagi yang hobi sepak bola, maka saya menyuguhkan game ini untuk anda. Game ini cocok untuk ponsel java midp 2.0.

9. aquaphone : coral fiesta



THIS GAME NOT LONGERS AVAIBLE







Game ini cukup menarik. Anda dapat memelihara ikan virtual dalam aquarium mini di ponsel anda. Setiap hari anda harus memberi makan ikan, membersihkan aquarium, dll.
note: untuk memainkan game ini anda akan saya berikan link download lewat sms, bagi yang berminat .


10. Ali the pinguin









download


Game ini berjenis adventure. Setting game ini adalah daerah kutub yang penuh dengan es. Bantu ali menghadapi rintangan-rintangan.


Game java lain

17 comments:

  1. Abracadaball kata saya kurang oke..hihi
    cmiww

    ReplyDelete
  2. game coral fiesta bahasanya apa nih??? ada yg english nggk???

    ReplyDelete
  3. game2nya keren dan menarik, mas. itu hanya khusus utk ponsel, yak?

    ReplyDelete
  4. semua game disini hanya untuk ponsel

    ReplyDelete
  5. link donlot nya gimana kok gug bisa mas brot ,,,,,,,,,,,,,,,lam kenal hehe :mrgreen:v

    ReplyDelete
  6. duh, bagus2 tapi linknya broken

    ReplyDelete
  7. Gwe tau, donlodnya di 4 shared aja...
    www.4shared.com
    cari aja yang formatnya jar

    ReplyDelete
  8. Menurut gue, final fantasy harus masuk 10 besar

    ReplyDelete
  9. Bagus gan postingannya, visit back www.asik-bersama.blogspot.com semoga bermanfaat

    ReplyDelete
  10. Same exact daytime setting up funds will be a make of pay day loans
    presented for your week span with catastrophe scenarios.
    Many don’t want typically the evidence of situations’ unexpected emergency, none needed surety, credit report neither other things.
    You'll approach a secondary, a number of vital buys or maybe cover up your company expenses – Very same time set up fiscal loans can help you in different situations. Today these types of funds can be purchased web based.

    Also visit my web page pożyczka na dowód

    ReplyDelete
  11. Exact same moment set up funds are actually a sort of pay day loans provided to get a month
    span in critical scenarios. Many people don’t need to have typically the proof of situations’ urgent, neither of them they require
    surety, credit file neither other stuff.
    You could possibly arrange if you want a, numerous critical expenses or even just go over your
    organization fees – Equivalent moment payments lending products can assist you
    in different scenarios. In these days those fiscal loans
    are obtainable on line.

    Feel free to surf to my page - pożyczki prywatne

    ReplyDelete
  12. Exact day sequel fiscal loans can be a sort of payday cash
    loans supplied in a four weeks time period around sudden occasions.
    They will don’t need your proof situations’
    critical, regulations they require surety, credit file
    or other stuff. Perhaps you may program a secondary, a few important products
    and services and even deal with your business interest expenditures – Similar daytime installation lending options will assist you in
    a situations. At this time such lending products can be bought on the web.


    Also visit my web blog; kredyty chwilówki

    ReplyDelete
  13. Equal time installing borrowing products can be a make of payday loans
    available on a few weeks time period during sudden scenarios.
    They don’t require your proof of situations’ unexpected, not they need surety, credit history none other stuff.
    You could plan a holiday, some critical buys as well as deal with your corporation fees –
    Same morning installment mortgages will allow you in different scenarios.
    Presently all of these lending options can be bought on the net.


    Also visit my web page - chwilówki

    ReplyDelete
  14. Same moment set up funds are generally a sort of pay day
    loans presented for just a thirty days period with urgent instances.

    Many people don’t need all the proof situations’ emergency, neither they
    need surety, credit history not other stuff. Chances are
    you'll schedule if you want a, a few necessary buys or perhaps cover up your business expenditures – Similar daytime sequel personal loans will assist you in a situations. At present all of these borrowing products can be found online.

    Review my blog post; kredyt bez bik

    ReplyDelete
  15. Good post. I definitely love this website. Continue the good work!



    My web blog: ABC Personal Financing

    ReplyDelete

Tuliskan komentar anda

 
java game gratis | download game java | best android games © 2012